Esküvői fotózás helyszínéül választotta egy fiatal pár a Bridgestone tatabányai abroncsgyárát. A pár választása azért esett erre a fotózás szempontjából rendhagyó helyszínre, mert maguk is Bridgestone-dolgozók voltak, itt ismerték meg egymást négy évvel ezelőtt.

Ancsi és Gábor a Bridgestone-nak köszönhetően találkoztak. Ancsi a beszerzési osztályon dolgozott, Gábor pedig a gyártás területén, folyamatmérnökként. Alig 150 méterre volt az irodájuk egymástól, de mégis hamarabb hallották, mint látták egymást.

– Telefonon beszéltünk először, Ancsi volt a kapcsolattartóm, ha fuvarra volt szükségem, így ismerkedtünk meg – meséli nevetve Gábor.
– Aztán még hónapokig nem találkoztunk személyesen – folytatta Ancsi. A számos közös projekt után végül a nyári leálláskor látták meg egymást először a fiatalok.

„A leálláskor lehívott egyszer a kantinba egy sütit enni, hogy megköszönje a munkámat. Ez volt az első alkalom, hogy nem a munkáról beszélgettünk.”

A találkozás után barátság alakult ki közöttük, hónapokkal később pedig komolyra fordult a kapcsolatuk. Gábor végül három évvel később, tavaly nyáron kérte meg Ancsi kezét. Hogy kinek jutott eszébe a Bridgestone tatabányai üzeme, mint esküvői fotózási helyszín? „Gábornak” – vágják rá egyszerre. Miután Gábor „elültette a gondolatot”, a kérést Ancsi egyeztette Topolcsik Melinda igazgató asszonnyal, aki azonnal igent mondott a fiatalok kérésére.

– Vállalatunk számára nagyon fontos érték a család! Éppen ezért megható volt Gáborék kérése, mivel nagyon örültünk annak, hogy egy kicsit mi is részesei és segítői lehettünk egy új család létrejöttének. Az egész vállalat nevében gratulálunk Ancsinak és Gábornak házasságkötésük alkalmából – tette hozzá az igazgató.