Vörös

 • László
 • Fotós
 • Esküvői Fotózás

Rólam

Kecskeméten születtem 1978-ban. Gyerekkoromban is nagy csodálója voltam a fényképezésnek, először egy automata, filmes Nikon fényképező géppel kezdtem felfedezni a világot, a fotózás szépségét, mely rávilágított arra, mennyi szépség rejlik ezen a földön, melyen sokszor átsiklunk ebben a rohanó világban.

Időközben 2007-ben hazatért Argentínából gyerekkori barátom Vigh Csaba , aki Budapesten készített egy profi fotós stúdiót. Elkezdtem asszisztensként dolgozni nála és egyre jobban “megfertőzött” a fotózás rejtelmeivel.

Kialakítottam én is egy stúdiót, és elkezdtem cégeknek és magánembereknek fotózni. Ezek között volt esküvő fotózás,termékfotózás, reklámfotózás, modellfotózás, rendezvényfotózás, tehát a fotózás minden terén szereztem gyakorlatot.

Mostmár több mint 10 éve foglalkozom fotózással. Elég sok kategóriában kipróbáltam már magam a fotózáson belül, de mind közül a kedvencem az esküvői fotózás, mert nagyon meghitt és rengeteg kreativitásra ad lehetőséget szakmai szempontból. Az évek során mind külföldön, mind pedig idehaza is rengeteg pár választott engem életük legszebb napjának megörökítésére. Esküvői fotósként tudom, hogy ez egy fejthetetlenül szép élmény minden pár számára.

MIÉRT VÁLASSZATOK ENGEM?

Bizonyára rengeteg kérdés felmerül bennetek azzal kapcsolatban, milyen a jó esküvői fotós, kit válasszatok életetek legfontosabb napjára? Segítségképp összeszedtem néhány kulcsfontosságú gondolatot ezzel kapcsolatban.

A legjobb fotós elkapja a pillanatot, tudja, mit kell megörökítenie.  

A profi fotósok őszinte érzelmeket, spontán interakciókat örökítenek meg.

Az esküvői fotónak minden részében a megélt pillanatot kell visszaadnia.

Az esküvő minden perce megismételhetetlen, ezért a profi fotós pontosan tudja, mikor és mit kell lencsevégre kapnia, hogy ez örök emlék maradjon az elkészült fotókon is és pontosan azt az érzést adja vissza, amit ti abban a percben átéltetek.

ESKÜVŐI FOTÓS SZOLGÁLTATÁSAIM

Amikor kiválasztjátok a számotokra legtökéletesebb profi, esküvői fotóst, rögtön felmerül a kérdés, hogy mettől meddig számíthattok rá a nap folyamán. Jó hírem van számotokra: a készülődéstől egészen hajnalig. Tapasztalatból tudom, hogy már a menyasszonyi ruha kicsomagolásától számtalan meghitt fotó készül a nagy napon. A menyasszonyok szeretik, ha a készülődés legfőbb perceiből is megmarad emléknek néhány fotó. Utána a legtöbb érzelmet kifejező fotók az ún. „first look” fotók, vagyis az első pillanat, amikor a pár meglátja egymást az esküvő napján. Ezt valóban kár kihagyni, ugyanis a legjobb fotós nagyon jól ki tudja használni az ezekben a pillanatokban rejlő intimitást a legjobb fotók elkészítéséhez. 

A ceremónia, lagzi és a hajnalig tartó buli mind mind nagyon fontos része a napnak, ahol végig számíthattok rám a nap folyamán.

KREATÍV FOTÓZÁS

Akár úgy döntötök, hogy van szabadidőtök az esküvő napján, akár úgy, hogy külön napot szántok erre, a kreatív fotózás elkészítését is vállalom. Ez a fotózás másabb, mint az esküvői fotózás, hisz nem konkrétan az esküvőn készül, hanem egy általatok választott helyszínen.  Bármilyen verzió mellet is rakjátok le a voksotokat, gondoljátok végig, hogy milyen jellegű képekre vágytok. Vagány és bevállalós vagy inkább klasszikus romantikus, esetleg humoros fotókra vágytok? Nagyon fontos a helyszín is. Ez alapjaiban meghatározza, hogy külön napon vagy az esküvő napján szeretnétek-e a fotózást, hisz ha egy vidéki kúrián tartjátok a lagzit, de a hegyekben szeretnétek kreatív fotózást, egyértelmű, hogy azt külön napra kell tervezni. A legjobb esküvői fotóim közül láthattok néhányat a galériában, amelyek kreatív fotózások alkalmával készültek. Ebben láthatjátok, hogy a többi pár igényei elég széles körűek voltak és mindenki számára elkészültek az áhított fotók. 

Miért válasszon engem?

Fény érzet

A fotózás nélküli világ értelmetlen lesz számunkra, ha nincs fény.

Szakmai tapasztalat

A fotózás nélküli világ értelmetlen lesz számunkra, ha nincs tapasztalat.

Teljes felszerelés

A fotózás nélküli világ értelmetlen lesz számunkra, ha nincs eszköz.

HD minőség

A fotózás nélküli világ értelmetlen lesz számunkra, ha nincs megfelelő felbontás.

Egyedi látásmód

A fotózás nélküli világ értelmetlen lesz számunkra, ha nincs saját szemszög.

Koncepció kialakítása

A fotózás nélküli világ értelmetlen lesz számunkra, ha nincs megfelelő koncepció.

Keress meg ha profi fotóst szeretnél.

  Neved
  Párod neve
  E-mail
  Telefonszámod
  Fotózás dátuma
  Fotózás helyszíne
  Egyéb megjegyzés