Vörös

  • László
  • Fotós
  • Esküvői Fotózás

Esküvő fotós Blogom

      Egy rendhagyó esküvői fotózás igaz története

 

esküvői fotózás kecskemét

 

 

Fotósként rengeteg párral ismerkedik meg az ember. Épp ezért olyan nagy szó, ha a kisebb esküvők igazán megmaradnak az emberben. Orsi és Laci nagy napja pont ilyen volt.

A mostani bejegyzést egy olyan pár inspirálta, akik nem a több száz fős lagzi, hanem egy sokkal családiasabb „kis esküvő” mellett döntöttek, mégis sokáig emlékezetes marad számomra az ő nagy napjuk.

Orsi és Laci a készülődéstől az este végéig számítottak rám.  Már az első megbeszélésünk alkalmával is nagyon egy hullámhosszra kerültem velük, igazán szimpatikus, kedves pár.

 A menyasszonyi ruha a készülődésnél és a kreatív fotózásnál is nagy szerepet kapott és nemcsak azért, mert Orsi egy különleges darabot választott, hanem mert a párja teljesen odavolt érte, ami az „első pillantásos” (first look) fotóknál nagyon kifejező lett. Ezek a pillanatok mindig nagyon sokat elárulnak a párról, hisz az első pillantásban minden benne van.

Az esküvői fotózások számomra kedvelt része következett ezután: a kreatív fotózás.

Orsiék a Kecskemét egyik legszebb helyszínére, a Cifra Palota elé egy piros old timer autóval gurultak be. Ez máris megteremtette a hangulatot, az átszellemülést a fotózásra. A méltán híres épület udvara a rengeteg zöld felülettel nagyon illett a meghitt hangulathoz. Ebből láthattok is fent egy képet.

Ezután a szokott menet szerint a templomi szertartás következett és itt jön a csavar a történetben. Ez a nap azért is volt olyan különleges, mert a templomi szertartást Orsi testvére vezette, aki a kecskeméti Piarista Templomban végez papi szolgálatokat.

A megható szertartás után a 48 Étteremben került sor a vacsorára, ahol nagyon családiasan telt el az est további része. A kecskeméti étterem egész atmoszférája kedvezett a jó hangulatnak.

Ez az esküvő és pár azért is volt annyira kiemelkedő a szezon többi esküvője közül, mert bár nem volt nagy a násznép, mégis nagyon emelkedett és meghitt volt a hangulat. Nem telt eseménytelenül akkor sem, ha nem voltak sokan és nem volt sem ceremóniamester, sem vőfély, aki játékokkal szórakoztatta volna a vendégeket, mégis emlékezetes maradt mindenki számára.

 

Vörös László esküvői fotós.

www.theartofwedding.hu